Over ons

Het begin


Je kunt ons met recht een écht Eindhovens familiebedrijf noemen. Op 1 april 1947 legde Meneer van Gennip de oorsprong van ons bedrijf. In die tijd verkochten we met name voor de detailhandel bestemde verpakkingen en etalagemateriaal.

Het vervolg

In de loop der jaren zijn we onszelf steeds meer gaan specialiseren in het ontzorgen van industriële, logistieke en e-fulfilment bedrijven in Nederland en het noorden van België. De eerste bedrijfslocatie in Woensel hebben we via verschillende andere locaties inmiddels verruilt voor onze hoofdvestiging op Industrieterrein Esp. Samen met ons in 2020 geopende tweede warehouse goed voor een opslagcapaciteit van 7.500. Sinds de oprichting van ons familiebedrijf zijn we trouw gebleven aan de stad Eindhoven en inmiddels staan de derde en vierde generatie van de familie met veel enthousiasme en plezier aan het roer van Van Gennip Verpakking. 

Ons missie

Onze missie is om onze klanten volledig te ontzorgen op het gebied van verpakkingsmaterialen door te fungeren als strategisch partner in het meedenken over logistiek oplossingen en extern voorraadbeheer. Onze toegevoegde waardes zijn:

  • Betrouwbaarheid
  • Continuïteit
  • Service
  • Duurzaamheid
  • Kwaliteit
  • Expertise en vakkennis

Oog voor onze omgeving

Uiteraard hebben we naast het aanbieden van verpakkingsoplossingen met een zo laag mogelijk impact op het milieu ook oog voor de footprint van onze eigen organisatie. Concreet houdt dat onder andere in dat we alle elektriciteit die we gebruiken zelf opwekken middels 260 zonnepanelen op ons eigen dak, door enkel gebruik te maken van ledverlichting en door onze interne afvalstromen uitgebreid te scheiden. Het verwarmen van ons warehouse doen we niet met gas, maar via stroom welke wordt opgewekt door de zonnepanelen.

Verder voldoen al onze vrachtwagens minimaal aan de Europese milieunorm Euro 6 en rijden op EcoSave brandstof welke een milieuvoordeel levert ten opzichte van generieke brandstof.

Daarnaast dragen we op verschillende manieren ons steentje bij aan een aantal goede doelen.  Zo zijn we Familievriend van het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie en ondersteunen we het regionale distributiecentrum van de Voedselbank middels gratis verpakkingsmaterialen.

Op zoek naar een passend verpakkingsadvies voor uw bedrijf?

Ons team staat voor u klaar
Helaas wij zijn gesloten
stuur een mailtje

Liever een mailtje sturen?