Sinds 1947 biedt ons familiebedrijf een antwoord op vrijwel ieder verpakkingsvraagstuk

Onze missie is om onze klanten volledig te ontzorgen op het gebied van verpakkingsmaterialen

Van Gennip Verpakking is een echt Eindhovens familiebedrijf dat is opgericht in 1947. We leverden toen met name voor de detailhandel bestemde verpakkingen en etalagemateriaal.

 

In de loop der jaren zijn we ons steeds meer gaan specialiseren in verpakkingen voor industriële en logistieke ondernemingen in Zuid-Nederland. Inmiddels staan de derde en vierde generatie van de familie met veel enthousiasme aan het roer van Van Gennip Verpakking.

 

Onze missie is om onze klanten volledig te ontzorgen op het gebied van verpakkingsmaterialen door te fungeren als strategisch partner in het meedenken over logistieke oplossingen en extern voorraadbeheer. Onze toegevoegde waardes zijn betrouwbaarheid, continuïteit, service, duurzaamheid en kwaliteit.

Betrouwbaarheid, continuïteit en service

Door al 75 jaar aan ervaring op het gebied van verpakkingen en de lange partnerships met onze betrouwbare toeleveringsketen kunnen wij een optimale prijs-kwaliteitverhouding leveren.

 

Daarnaast kunnen wij vanuit ons voorraadprogramma circa 3.500 verpakkingsartikelen uit voorraad leveren. Wij zijn een fullservice-partner voor onze klanten. Door de korte lijnen in ons bedrijf bieden wij onze klanten flexibiliteit.

Duurzaamheid en kwaliteit

Als organisatie willen wij bijdragen aan duurzaamheid door het informeren van onze afnemers, het vernieuwen van producten om de impact op het milieu te verlagen en door zelf te investeren in    duurzaamheid. Dat doen we in de vorm van zowel elektrische als hybride voertuigen en het geheel opwekken van onze eigen energie middels zonnepanelen. Kwaliteit staat bij ons voorop.

Om de kwaliteit te waarborgen zijn wij ISO-9001 gecertificeerd.

 

Wij vinden het belangrijk om jaarlijks op diverse manieren ons steentje bij te dragen aan diverse goede doelen. Zo steunen we onder andere het regionaal distributiecentrum van de Voedselbank in Tilburg middels gratis verpakkingsmaterialen en het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie met een financiële bijdrage.