Onze klanten aan het woord

Van Gennip Verpakking is dé partner in verpakkingsmaterialen voor bedrijven in de industrie, logistiek en e-fulfilment. Door het verpakkingsproces van onze klanten te analyseren kunnen wij op diverse gebieden verbeteringen doorvoeren. Onze klanten aan het woord:

Referenties

"Van Gennip Verpakking fungeert voor DAF Trucks als een verpakkingsmagazijn op afstand; ze leveren dagelijks de benodigde verpakkingen op het juiste moment op de juiste locatie. Van Gennip Verpakking zorgt voor voldoende voorraadbeschikbaarheid, kwalitatief hoogwaardige producten en denkt mee over het gehele verpakkingsproces en het optimaal inrichten daarvan. Ik ervaar de samenwerking als solide en pro-actief. 

 

Johan Timmers - Commodity Manager DAF Trucks

"Wij ervaren Van Gennip Verpakking als een zeer klantgeörienteerde leverancier. Ze denken met ons mee, zijn flexibel, innovatief en oplossingsgericht. Een korte reactietijd is standaard. Kortom onze ervaring met Van Gennip is dat ze altijd voor de klant klaar staan en het prettig samenwerken is. De goede prijs-kwaliteit verhouding in combinatie met korte levertijden maakt Van Gennip een Preferred Supplier voor DPI."

 

Kristina Radovic - Project Manager Euronyl-DPI

"Van Gennip Verpakking has been our preferred partner for a number of years; their commitment to innovate and collaborate in our efficiency initiatives is much appreciated in making our partnership succesful."

 

Giovanni Effori - Össur Europe B.V.

"Van Gennip Verpakking is een betrouwbare leverancier met gedeelde normen en waarden. Ze zijn flexibel, goed in prijs-kwaliteitverhouding en komen gemaakte afspraken na."

 

 

Monique op de Weegh - VDL Laktechniek B.V. 

Bent u onze volgende tevreden relatie?

Het beste inzicht in onze verpakkingsexpertise en -oplossingen krijgt u indien u voor ons kiest als uw partner in verpakkingen. Laat u door ons ontzorgen! Namens ons gehele team bent u daarvoor van harte uitgenodigd. 

 

Lees hieronder wat een jarenlange samenwerking met ons voor u kan betekenen: 

Verbetertraject DAF Trucks

De samenwerking tussen DAF Trucks en Van Gennip Verpakking is de afgelopen jaren fors uitgebouwd. Nick Verdaasdonk, Van Gennip Verpakking: “We toetsen de verpakkingen van DAF voortdurend aan de laatste marktontwikkelingen. Door het inzetten van nieuwe materiaalsoorten hebben we bijvoorbeeld het merendeel van de plastic verpakkingen in de afgelopen jaren fors in dikte kunnen reduceren. Dat brengt voor DAF zowel een mooie kostenbesparing als een besparing op de belasting van het milieu met zich mee. Recentelijk hebben we dit traject met succes doorlopen voor het beschermingsproduct luchtkussenfolie.”

Recentelijk heeft DAF ervoor gekozen om over te stappen op een nieuwe variant luchtkussenfolie. Ter voorbereiding op deze overgang zijn diverse tests gedaan bij zowel PACCAR Parts als bij DAF Trucks en dat heeft geleid tot een diktereductie van de folie. Daarnaast is de nieuwe film gemaakt van polyethyleen (PE) die voor minimaal 50% bestaat uit grondstof afkomstig van gerecycled materiaal. DAF hecht veel waarde aan duurzaamheid en speelt daar met deze milieuvriendelijke luchtkussenfolie slim op in. Naast het verantwoorde gebruik van gerecycled materiaal bespaart DAF hiermee ruim 7.700 kilo plastic op jaarbasis.

Richard Horden, Project Coördinator verpakkingen PACCAR Parts: “Vanuit PACCAR Parts kan ik de zeer constructieve samenwerking met Van Gennip Verpakking onderschrijven. Al vele jaren is Van Gennip zeer betrokken bij projecten op verpakkingsgebied en adviseert gevraagd en ongevraagd bij onderwerpen als milieu en kostenreductie.”