Blijf op de hoogte van Van Gennip verpakking

Van Gennip Verpakking behaalt ISO 9001:2015 certificering

Van Gennip Verpakking is door Kiwa gecertificeerd voor ISO 9001:2015. Dit betekent dat wij werken volgens een vastgestelde structuur, zodat interne bedrijfsprocessen goed op orde zijn en de kwaliteit ervan gewaarborgd is. Met het behalen van de certificering toont Van Gennip aan dat er continu gewerkt wordt aan kwaliteitsverbetering. 
 
Michelle Verdaasdonk, kwaliteitscoördinator bij Van Gennip Verpakking: "Het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Hoe makkelijk het ook klinkt: wij doen écht wat we beloven. Die belofte kun je alleen waarmaken wanneer je als organisatie continu wil verbeteren in zowel processen, producten en services. Het behalen van het ISO 9001:2015 certificaat zien we als een bevestiging hiervan naar onze klanten toe. ISO 9001:2015 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement waarmee we onze klanten kunnen laten zien dat onze processen voldoen aan internationale normen en dat we veel waarde hechten aan continue verbetering.
 
Samen met onze adviseurs van KVGM hebben we een managementsysteem opgezet wat écht werkt voor onze organisatie. Door de aanpak van KVGM werd iedereen binnen onze organisatie betrokken bij het certificeringsproces en het kwaliteitsmanagementsysteem. Het heeft ons veel meer gebracht dan alleen het certificaat."

Het certificaat is hier terug te vinden.