Blijf op de hoogte van Van Gennip verpakking

Vacature

Logistiek Medewerker M/V (BBL)

Als Logistiek Medewerker houd je je bij Van Gennip Verpakking samen met je team bezig met de goederenstroom binnen ons bedrijf. Hieronder valt o.a. het verzamelen, verzendklaar maken en controleren van orders, maar ook het lossen en laden van vrachtwagens.

Ons warehouse ziet er altijd keurig uit, dus ook daarin draag je je steentje bij. Binnen ons familiebedrijf werken we met een enthousiast en gezellig team. Om daar goed tussen te passen herken je jezelf in de volgende kenmerken:

  • Leergierig
  • Proactieve houding
  • Secuur en zelfstandig kunnen werken

Bij ons Eindhovense familiebedrijf werken we in een relatief klein en gezellig team. We bieden je professionele begeleiding en de mogelijkheid om door te groeien, tijdens óf na je opleiding. Wij vinden dat je als BBL-er écht onderdeel bent van ons team en daarom bieden we je een marktconform salaris met reiskostenvergoeding, de mogelijkheid om op onze kosten je hef-en reachtruck certificaat te behalen én extra lang weekend want op vrijdag ben je om 16.00 uur al klaar met werken!

Voor deze functie zijn we in principe op zoek naar een BBL-student niveau 2.
Indien je dit niet bent en de vacature spreekt je toch aan ontvangen wij ook graag je sollicitatie!

Spreekt deze functie je aan? Dan ontvangen we graag je CV en korte motivatie! Deze kun je sturen naar Michelle Verdaasdonk - michelle@gennip.nl

Indien je vragen hebt kun je ons bellen op 040 241 42 42 of App ons op 06 - 5335 8321.

Bekijk hier de vacature op Stagemarkt. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 


 

Van Gennip Verpakking behaalt ISO 9001:2015 certificering

Met ingang van 15 oktober zijn wij door Kiwa gecertificeerd voor ISO 9001:2015. Dit betekent dat wij werken volgens een vastgestelde structuur, zodat interne bedrijfsprocessen goed op orde zijn en de kwaliteit ervan gewaarborgd is. Met het behalen van de certificering toont Van Gennip aan dat er continu gewerkt wordt aan kwaliteitsverbetering. 
 
Michelle Verdaasdonk, kwaliteitscoördinator bij Van Gennip Verpakking: "Het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Hoe makkelijk het ook klinkt: wij doen écht wat we beloven. Die belofte kun je alleen waarmaken wanneer je als organisatie continu wil verbeteren in zowel processen, producten en services. Het behalen van het ISO 9001:2015 certificaat zien we als een bevestiging hiervan naar onze klanten toe. ISO 9001:2015 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement waarmee we onze klanten kunnen laten zien dat onze processen voldoen aan internationale normen en dat we veel waarde hechten aan continue verbetering.
 
Samen met onze adviseurs van KVGM hebben we een managementsysteem opgezet wat écht werkt voor onze organisatie. Door de aanpak van KVGM werd iedereen binnen onze organisatie betrokken bij het certificeringsproces en het kwaliteitsmanagementsysteem. Het heeft ons veel meer gebracht dan alleen het certificaat."

Het certificaat is hier terug te vinden.