Blijf op de hoogte van Van Gennip verpakking

Vacature Logistiek Medewerker

Wegens verdere groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een Logistiek Medewerker (M/V). 

Van Gennip Verpakking is dé partner in verpakkingsmaterialen voor logistieke en industriële organisaties in Zuid-Nederland. Met eigen transport beleveren we onze klanten vanuit ons magazijn in Eindhoven.

Concreet houd je je in deze functie bezig met het laden en lossen van goederen, controleren van inkomende goederen en het verzamelen/verzend klaar maken van orders. Wij zoeken iemand die flexibel is, doorzettingsvermogen heeft en collegiaal is. Wij hechten de meeste waarde aan je persoonlijke mentaliteit.

Wij bieden je een leuke en zelfstandige baan in een enthousiast en collegiaal team. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot het behalen van een hef/reachtruck certificaat.

Interesse? Mail je sollicitatie naar Michelle Verdaasdonk / michelle@gennip.nl of klik hier.

 

Introductie milieuvriendelijke papier-opvulsystemen

Milieuvriendelijk opvullen | Met trots introduceren wij onze nieuwe papier-opvulsystemen! 

Het opvullen van verpakkingen heeft onder andere door de sterke groei van e-commerce de afgelopen jaren een belangrijke(re) rol ingenomen in het verpakkingsproces van onze klanten. Nadat we eerder de milieuvriendelijke variant van de plastic opvulsystemen in ons assortiment hebben genomen kunnen we nu ook opvulsystemen voor papier verzorgen met een lagere milieu impact.

Nick Verdaasdonk, Salesmanager bij Van Gennip Verpakking: "Als groothandel in verpakkingsmaterialen voor met name industrie en logistiek vinden wij het belangrijk om daar waar mogelijk de milieu impact van onze verpakkingen zo laag mogelijk te houden. Eerdere opvulsystemen voor papier beschikten wel over één of enkele papiersoorten van gerecycled materiaal, maar voldeden niet geheel aan onze wensen. Met de introductie van deze nieuwe systemen bieden we een milieuvriendelijke oplossing en dat ook nog eens tegen een hele scherpe prijs."

Er zijn drie systemen voor het opvullen of bufferen met papier. Alle systemen werken met 100% gerecycled papier dat beschikt over het ecolabel 'Der Blaue Engel'. Dat wil zeggen dat de producten op basis van de modernste milieunormen met ISO 50001 cerrtificatie worden vervaardigd. Hiermee wordt bespaard op hout, waterverbruik, energieverbruik en CO2 uitstoot.

Wil je meer weten over de mogelijkheden of een proefplaatsing aanvragen? Neem dan hier contact met ons op! We adviseren u graag met een passend verpakkingsadvies. U kunt ons natuurlijk ook bellen op 040 241 42 42 of neem contact op met uw accountmanager! 

 

SpeedMan Pro

SpeedMan MAX

PaperJet