Blijf op de hoogte van Van Gennip Verpakking

Blijf op de hoogte van Van Gennip verpakking

Van Gennip Verpakking behaalt ISO 9001:2015 certificering

Met ingang van 15 oktober zijn wij door Kiwa gecertificeerd voor ISO 9001:2015. Dit betekent dat wij werken volgens een vastgestelde structuur, zodat interne bedrijfsprocessen goed op orde zijn en de kwaliteit ervan gewaarborgd is. Met het behalen van de certificering toont Van Gennip aan dat er continu gewerkt wordt aan kwaliteitsverbetering. 
 
Michelle Verdaasdonk, kwaliteitscoördinator bij Van Gennip Verpakking: "Het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Hoe makkelijk het ook klinkt: wij doen écht wat we beloven. Die belofte kun je alleen waarmaken wanneer je als organisatie continu wil verbeteren in zowel processen, producten en services. Het behalen van het ISO 9001:2015 certificaat zien we als een bevestiging hiervan naar onze klanten toe. ISO 9001:2015 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement waarmee we onze klanten kunnen laten zien dat onze processen voldoen aan internationale normen en dat we veel waarde hechten aan continue verbetering.
 
Samen met onze adviseurs van KVGM hebben we een managementsysteem opgezet wat écht werkt voor onze organisatie. Door de aanpak van KVGM werd iedereen binnen onze organisatie betrokken bij het certificeringsproces en het kwaliteitsmanagementsysteem. Het heeft ons veel meer gebracht dan alleen het certificaat."

Het certificaat is hier terug te vinden.

 
 

Onthulling Wall of Name

In 2013 werd door Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) de actie 'Draag je steentje bij' opgestart ten behoeve van de bouw van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Wij hebben in dat jaar de opnames van de tv uitzending bijgewoond en vanaf dat moment jaarlijks gedoneerd aan de stichting. In juni is het centrum officieel geopend, waarmee een grote stap gezet is richting het doel om de overlevingskans van kinderen met kanker te vergroten naar 95%.

Inmiddels is de Wall of Name onthult en worden er volop patiënten in het centrum behandeld. Meer informatie over de Wall of Name of over het centrum vindt u hier.

Nieuwe magazijnlocatie

Wij groeien verder! Op dit moment hebben wij op Industrieterrein Esp twee magazijnlocaties waar wij ons voorraadassortiment onderbrengen. De afgelopen jaren hebben wij een forse groei doorgemaakt en om deze groei verder voort te kunnen zetten hebben we meer ruimte nodig! Recentelijk hebben wij onze derde magazijnlocatie in gebruik genomen, deze is gevestigd aan de Hallenweg in Best. Hiermee kunnen wij ons voorraadconcept de komende jaren nog verder uitbouwen!