Blijf op de hoogte van Van Gennip verpakking

Vacature Junior accountmanager

Vacature | Ter uitbreiding van ons salesteam. 

Van Gennip Verpakking is een echt Eindhovens familiebedrijf. Wij zijn als verpakkingsgroothandel gespecialiseerd in het ontzorgen van industriële en logistieke ondernemingen op het gebied van verpakkingsmaterialen.

 

Als Junior accountmanager werk je vanuit een gecombineerde binnendienst-en buitendienstfunctie en ben je medeverantwoordelijk voor het gehele salestraject. Je onderhoudt per telefoon, via e-mail en persoonlijk contact met bestaande klanten. Dat varieert van het per telefoon of per e-mail behandelen van klantvragen tot het bezoeken van bestaande- en nieuwe klanten op locatie om verpakkingsvraagstukken in beeld te brengen. Daarvoor maak je vervolgens een verpakkingsadvies en breng je offerte(s) uit. De opvolging van deze offerte(s) behoort ook tot je werkzaamheden. Daarnaast informeer je bestaande klanten over bijvoorbeeld nieuwe producten in het assortiment.

 

Je komt te werken in een klein salesteam onder leiding van onze salesmanager. De sfeer binnen het team is informeel en betrokken. In ons familiebedrijf zijn de lijnen erg kort en werken we met een hecht team. 

 

Wat we zoeken:

Een afgeronde MBO-opleiding in commerciële richting;

Commerciële werkervaring in een B2B omgeving;

Affiniteit met logistiek en industrie;

Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;

Flexibel, planmatig en gestructureerd;

Woonachtig in de omgeving van Eindhoven.

 

Wat we bieden:

Salaris - afhankelijk van kennis en ervaring - €2.300 en €2.800 bruto per maand;

Auto van de zaak, mobiele telefoon en laptop;

Goed inwerk-en opleidingstraject;

Doorgroeimogelijkheden tot accountmanager;

Een fulltime baan in een groeiend en ambitieus familiebedrijf;

Op vrijdag om 16.00 uur weekend! 

 

Sollicitatie:

Ben jij de Junior accountmanager die wij zoeken? Stuur dan je sollicitatie voorzien van cv en motivatie naar Michelle Verdaasdonk via michelle@gennip.nl

Introductie milieuvriendelijke papier-opvulsystemen

Milieuvriendelijk opvullen | Met trots introduceren wij onze nieuwe papier-opvulsystemen! 

Het opvullen van verpakkingen heeft onder andere door de sterke groei van e-commerce de afgelopen jaren een belangrijke(re) rol ingenomen in het verpakkingsproces van onze klanten. Nadat we eerder de milieuvriendelijke variant van de plastic opvulsystemen in ons assortiment hebben genomen kunnen we nu ook opvulsystemen voor papier verzorgen met een lagere milieu impact.

SpeedMan Pro

SpeedMan MAX

PaperJet