Blijf op de hoogte van Van Gennip verpakking

Lees hier het laatste nieuws over Van Gennip Verpakking en de laatste trends/ontwikkelingen op het gebied van verpakkingsmateriaal. Daarnaast vindt u hier onze aangepaste openingstijden, vacatures en de laatste producten. 

 

Blijf op de hoogte van Van Gennip verpakking

Gewijzigde openingstijden

Rondom het Carnavalsweekend hanteren wij aangepaste openingstijden. Op vrijdag 9 februari zijn wij geopend tot 14.00 uur en op maandag 12 februari zijn wij de gehele dag gesloten.

Dinsdag 13 februari zijn wij normaal geopend! 

Zo langzaam als plastic vergaat, zo vlot verdwijnt het momenteel uit de winkels.

Na de gratis plastic zak lijkt nu ook de betaalde draagtas op z'n retour. Duurzame shoppers en statiegeldtassen nemen de plaats ervan in. Nu stopt Aldi als eerste grote supermarktketen zelfs met plastic tassen die niet gratis zijn: de klanten van de Aldi kunnen ze vanaf volgend jaar niet meer bij de kassa kopen. Sinds het verbod op het gratis weggeven van plastic tasjes in winkels zien winkeliers dat consumenten hun gedrag hebben aangepast. Er gaan 70 procent minder plastic tasjes over de toonbank. 

De gemiddelde Nederlander gooit nu 51 tasjes per jaar weg. In 2015 waren dat nog 170 tasjes per persoon.

Meer informatie over dit onderwerp leest u hier of hier

Wilt u meer informatie over de impact van een plastic of papieren draagtas? Of wellicht een offerte voor een mooie herbruikbare shopper? Neem contact met ons op, we bespreken graag de vele mogelijkheden.