Blijf op de hoogte van Van Gennip Verpakking

Blijf op de hoogte van Van Gennip verpakking

Vacature Accountmanager (M/V)

Wij zijn per direct op zoek naar een nieuwe Accountmanager (M/V). Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je ervaring in deze rol binnen de B2B commercie? Lees dan alle informatie via deze link

Nieuwe magazijnlocatie

Wij groeien verder! Op dit moment hebben wij op Industrieterrein Esp twee magazijnlocaties waar wij ons voorraadassortiment onderbrengen. De afgelopen jaren hebben wij een forse groei doorgemaakt en om deze groei verder voort te kunnen zetten hebben we meer ruimte nodig! Met ingang van 1 augustus zullen wij onze derde magazijnlocatie in gebruik nemen, deze is gevestigd aan de Hallenweg in Best. Hiermee kunnen wij ons voorraadconcept de komende jaren nog verder uitbouwen! 

Zo langzaam als plastic vergaat, zo vlot verdwijnt het momenteel uit de winkels.

Na de gratis plastic zak lijkt nu ook de betaalde draagtas op z'n retour. Duurzame shoppers en statiegeldtassen nemen de plaats ervan in.Nu stopt Aldi als eerste grote supermarktketen zelfs met plastic tassen die niet gratis zijn: de klanten van de Aldi kunnen ze vanaf volgend jaar niet meer bij de kassa kopen. Sinds het verbod op het gratis weggeven van plastic tasjes in winkels zien winkeliers dat consumenten hun gedrag hebben aangepast. Er gaan 70 procent minder plastic tasjes over de toonbank. 

De gemiddelde Nederlander gooit nu 51 tasjes per jaar weg. In 2015 waren dat nog 170 tasjes per persoon.

Meer informatie over dit onderwerp leest u hier of hier

Wilt u meer informatie over de impact van een plastic of papieren draagtas? Of wellicht een offerte voor een mooie herbruikbare shopper? Neem contact met ons op, we bespreken graag de vele mogelijkheden.