Blijf op de hoogte van Van Gennip Verpakking

Blijf op de hoogte van Van Gennip verpakking

Aangepaste openingstijden

In de zomerperiode (bouwvak regio Zuid) van 23 juli tot en met 10 augustus (week 30, 31 en 32) hanteren wij gewijzigde openingstijden. Wij zijn als volgt geopend:

  • Maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 16.00 uur
  • Vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur

Leveranciers kunnen onderstaande tijden aanhouden voor het lossen van goederen:

  • Maandag tot en met donderdag van 8.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 15.00 uur;
  • Op vrijdag is het deze periode niet mogelijk te lossen. 

Leveringen zullen volgens onze vaste routedagen ingepland worden. Vanwege sluitingen bij diverse leveranciers en fabrikanten dient u voor bestelartikelen rekening te houden met een langere levertijd. Ons voorraadassortiment is zoals u van ons gewend bent gewoon uit voorraad verkrijgbaar! 

 

 

Nieuwe magazijnlocatie

Wij groeien verder! Op dit moment hebben wij op Industrieterrein Esp twee magazijnlocaties waar wij ons voorraadassortiment onderbrengen. De afgelopen jaren hebben wij een forse groei doorgemaakt en om deze groei verder voort te kunnen zetten hebben we meer ruimte nodig! Met ingang van 1 augustus zullen wij onze derde magazijnlocatie in gebruik nemen, deze is gevestigd aan de Hallenweg in Best. Hiermee kunnen wij ons voorraadconcept de komende jaren nog verder uitbouwen! 

Zo langzaam als plastic vergaat, zo vlot verdwijnt het momenteel uit de winkels.

Na de gratis plastic zak lijkt nu ook de betaalde draagtas op z'n retour. Duurzame shoppers en statiegeldtassen nemen de plaats ervan in.Nu stopt Aldi als eerste grote supermarktketen zelfs met plastic tassen die niet gratis zijn: de klanten van de Aldi kunnen ze vanaf volgend jaar niet meer bij de kassa kopen. Sinds het verbod op het gratis weggeven van plastic tasjes in winkels zien winkeliers dat consumenten hun gedrag hebben aangepast. Er gaan 70 procent minder plastic tasjes over de toonbank. 

De gemiddelde Nederlander gooit nu 51 tasjes per jaar weg. In 2015 waren dat nog 170 tasjes per persoon.

Meer informatie over dit onderwerp leest u hier of hier

Wilt u meer informatie over de impact van een plastic of papieren draagtas? Of wellicht een offerte voor een mooie herbruikbare shopper? Neem contact met ons op, we bespreken graag de vele mogelijkheden.