Blijf op de hoogte van Van Gennip verpakking

Lees hier het laatste nieuws over Van Gennip Verpakking en de laatste trends/ontwikkelingen op het gebied van verpakkingsmateriaal. Daarnaast vindt u hier onze aangepaste openingstijden, vacatures en de laatste producten. 

 

Blijf op de hoogte van Van Gennip verpakking

Gewijzigde openingstijden zomerperiode

In verband met de vakantie periode hanteren wij ook dit jaar weer afwijkende openingstijden in de bouwvak periode.

In de periode van 31 juli tot en met 18 augustus (week 31, 32 & 33) hanteren wij de volgende openingstijden:

Maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 16.00 uur
​Vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur

Zoals u van ons gewend bent is ons voorraadassortiment het gehele jaar door volop verkrijgbaar. Voor klant specifieke artikelen dient u rekening te houden met langere levertijden wegens beperktere bezetting of sluiting van diverse producenten. 

Voor leveranciers gelden andere aangepaste tijden voor het lossen van goederen:

Maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 15.00 uur
Vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur

De ergernis van te grote postverpakkingen

Het is geen uitzondering dat een kleine online aankoop wordt geleverd in een grote verpakking. Kleine dingen als een potje nagellak, een muismat, batterijen en een usb-stick komen in verpakkingen waar het product tot wel veertig keer in kon. Dit wordt getoond een uitzending van Kassa.

De grote verpakkingen zijn slecht voor het milieu: er worden onnodig veel grondstoffen (papier, karton en/of plastic) gebruikt. Daarnaast wordt er veel lucht verstuurd, wat op zijn beurt zorgt voor meer transportkosten en brandstofgebruik.

Het kritische VARA-programma voelt webwinkels aan de tand over de onnodig grote verpakkingen. Redenen die werden genoemd: “We kunnen er niets aan doen, het is allemaal geautomatiseerd”, en “Dit is de kleinste doos die we hebben”. Het kan nog erger: “Het kan zijn dat een stagiair het heeft ingepakt, die moet het nog een beetje leren.” Hester Klein Lankhorst, directeur van het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV), legt uit dat webshops altijd een select aantal dozen in hun magazijn hebben waar uit gekozen dient te worden. Het kan dus zijn dat voor een specifieke bestelling geen geschikte doos aanwezig is. 

Dit kun je eenvoudig voorkomen door de aanschaf van verschillende formaten dozen. Bij Van Gennip Verpakking B.V. kies je uit 100+ standaard formaten en daarmee ben je dus zeer flexibel en ook nog eens duurzaam bezig! Bekijk het hele artikel en de video hier.

Invoering klantenkaart in de winkel

In 2016 hebben wij de de klantenkaart geïntroduceerd in onze winkel. Onderstaand vindt u meer informatie over de invoering en voordelen van deze kaart:

De klantenkaart is gratis, per klant wordt één klantenkaart verstrekt. Op vertoon van de klantenkaart ontvangt u 10% korting op uw aankopen bij contante- of pinbetaling*. De korting is geldig bij prijsstaffel 1 en 2 en geldt niet op bestelartikelen, (naam)bedrukte artikelen en/of acties. 

Deze kaart heeft voor u als vaste klant naast de korting de volgende voordelen:

  • Altijd als eerste op de hoogte van onze acties en het laatste nieuws;
  • Meer bestelgemak, doordat wij eenvoudig uw bestelgeschiedenis kunnen raadplegen;
  • Uw bedrijfsgegevens altijd compleet op uw factuur

*De korting is niet geldig bij verkoop op rekening.